Dina fötter... ska bära dig genom livet

Därför är det viktigt att du tar hand om dem på bästa sätt. Att ge sina fötter en stunds vardagslyx ökar känslan av välbefinnande i hela kroppen positivt. 

Jag heter Lena Ahlgren – född och uppvuxen i Vallentuna.
Jag har alltid jobbat inom vård och omsorg. De senaste 18 åren har jag drivit min egen verksamhet och arbetat inom medicinsk fotvård. Jag har stor erfarenhet av fotsjukvård för diabetiker och reumatiker men även för dig som bara vill koppla av med en skön fotbehandling. 

Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter, vilka följer Socialstyrelsens riktlinjer för hygien.
Det gör att du alltid kan känna dig trygg hos mig.

Varmt välkommen!

Behandlingar

Medicinsk fotvård 60 min 
Vi börjar med en fotstatus för att se vad dina fötter behöver. Därefter fortsätter vi med ett mjukgörande fotbad, nagelklipp, rensning av naglar och fortsätter med slipning av fula naglar och filning av fotsulor. Vid behov avlägsnas förhårdnader, hälsprickor och liktorn. Avslutningsvis ger jag tips och råd kring fotvård samt en lättare fotmassage.
Pris: 580 kr 

Medicinsk fotvård 30 min 
Här är inriktningen på ett problemområde. Exempelvis nageltrång, liktorn, fotsvamp, nagelsvamp, vårtor eller hälsprickor. Kontakta mig på 070-712 87 50 för konsultation.
Pris: 400 kr

Fotvård med paraffinbehandling 90 min 
Paraffinbadet öppnar upp porerna så att värme och fukt kan tränga in djupt in i huden. Värmen ökar blodcirkulationen och mjukar upp torra och fnasiga fötter, samt lindar smärta vid artrit och reumatism. Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad med fotskrubb, därefter nagelklipp, rensning av naglar, slipning av tånaglar och filning av fotsulor. Vid behov avlägsnas förhårdnader, hälsprickor och liktorn. Avslutas med ett varmt och skönt paraffinbad samt en lättare fotmassage.
Pris: 830 kr